HOE GAAT U TE WERK ?

U kiest uw formule :

1) U richt een nieuwe onderneming op en u beschikt nog niet over een logo. Overeenkomstig uw budget hebt u de keuze tussen meerdere voorstellen van logo's en verschillende prijzen.
2) U beschikt reeds over een logo en u wenst de 'look' te wijzigen. U wenst dus uw bestaand logo te laten evolueren, te vernieuwen, te verfrissen of te actualiseren. U kiest dan voor de rubriek "NIEUWE LOOK LOGO'S" in het linkermenu.
U bestelt :
U hoeft enkel te klikken op de toets "bestellen" van de gekozen formule en vervolgens het formulier in te vullen dat u wordt voorgelegd.
U voert de betaling uit :
Van zodra het formulier volledig is ingevuld, wordt u gevraagd te betalen overeenkomstig uw gewenste betalingswijze :
KREDIETKAART of OVERSCHRIJVING.
PS: De betaling per kredietkaart is volledig beveiligd door de onderneming Ogone.be (deze onderneming is gespecialiseerd in on-line betalingen).

Wij creŽren uw logo :
Wij starten met de creatie van uw logo van zodra de betaling is uitgevoerd en wij deze hebben ontvangen. Wij leveren u per e-mail de verschillende voorstellen binnen de 72 werkuren.
Wij leveren u het definitieve product :
U hebt uw keuze gemaakt. U mailt ons het nummer dat zich bij het gekozen logo bevindt en het formaat van het bestand (PSD, EPS, TIFF of JPEG) dat u wenst te ontvangen.
Wij zenden u onmiddellijk per e-mail uw definitief bestand.